A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про участь в футбольному турнірі серед дівчат

Дата: 20.02.2020 16:34
Кількість переглядів: 1774

Фото без опису

14-16 лютого 2020 року в смт. Маневичі Волинської області відбувся міжобласний турнір з футболу серед дівчат, присвячений пам’яті Є.Л. Бубнюка, на якому Рівненську область представляла команда Сарненської КДЮСШ «Колос» - команда Немовицької ОТГ під керівництвом тренера Юлії Левкової.

В турнірі прийняли участь 12 команд з різних куточків України, а саме: м.Київ, м.Чернігів, м.Львів, м.Тернопіль, м.Луцьк, м.Конотоп Сумської області, смт. Маневичі Волинської області, м.Сокаль Львівської області, команда з Одеської області і звичайно наші зірочки – футболістки з с.Зносичі.

Турнір видався надзвичайно складним і напруженим, нашим юним футболісткам прийшлося не легко, і в результаті загальнокомандне 7 місце. Проте, наші не залишились без номінації – юна спортсменка Тетяна Сівач було відзначена індивідуальною нагородою – «кращий гравець турніру». Також команда отримала пам’ятні подарунки та солодощі. 

І тому,  бажаємо тренерському складу ДЮСШ та нашим футболістам успіху і везіння, спортивної сили і витримки, вдалих футбольних  матчів. Нехай завжди вдається забивати красиві голи у ворота суперників, нехай завжди виходить все до чого є прагнення. А наша громада завжди підтримає і допоможе у всіх починаннях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь