Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

16 грудня 2019 року відбулося чергове засідання Комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради

Дата: 17.12.2019 12:16
Кількість переглядів: 648

16 грудня 2019 року відбулося чергове засідання Комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради на чолі з сільським головою Віктором Савчиним.

Фото без опису

Розглядалось ряд питань щодо організації комплексу заходів з захисту прав дітей на території громади. Зокрема було розглянуто ряд питань:  клопотання директора Катеринівської ЗОШ І ступеня, доповідну завідуючої Немовицької АЗПСМ, подання  відділу соціального захисту Немовицької сільської ради, розглянуто лист Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та надання дозволу на вчинення правочину. В результаті обговорення  по кожному з питань було прийняте відповідне рішення шляхом голосування всіх присутніх членів комісії, надані рекомендації  по вирішенню всіх проблемних питань.

Також було прийнято рішення про проведення засідань комісії з захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської рад кожного другого понеділка місяця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь