Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 27.11.2019 11:01
Кількість переглядів: 772

 

Фото без опису

П О В І Д О М Л Е Н Н Я:

        5 грудня 2019 року о 12 год. 00 хв. в приміщенні  Будинку культури с. Немовичі  (вул. Центральна, 8) відбудеться засідання сесії Немовицької  сільської ради.

Орієнтовний порядок денний:

1. Про розгляд депутатських звернень.

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

2. Про внесення змін до бюджету Немовицької сільської ради на 2019 рік

                       Інформує: Тищук Т. В. – начальник відділу

3. Про внесення змін в рішення сесії Немовицької сільської ради від 5 грудня 2017 року №3 «Про постійні комісії Немовицької сільської ради»

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

4. Про розгляд відношення ДП «Сарненське лісове господарство» щодо передачі об’єктів державного майна у комунальну власність.

                       Інформує: Колядко М.І. – секретар сільської ради

5. Про встановлення мінімальної вартості місячної орендної плати одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на 2020 рік

                       Інформує: Міщеня В.П. - начальник відділу

6. Розгляд заяви гр. Вакулко Ніни Олександрівни, жительки с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Центральна, 63, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

7.Розгляд заяви гр. Кишенко Федора Павловича, жителя с.Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,1837 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Гагаріна, 54, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

8.Розгляд заяви гр. Малаш Валентина Васильовича, жителя с.Немовичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Гагаріна, 1, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

9.Розгляд заяви гр. Жамової Галини Василівни, жительки с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Поліська, 40, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

10.Розгляд заяви гр. Самойлюка Петра Йосиповича, жителя с. Зносичі про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. І.Франка, 7, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

11.Розгляд заяви гр. Царук Наталії Йосипівни, жительки с. Зносичі вул. Жовтнева, 85а  про припинення членства в особистому селянському господарстві.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

12.Розгляд заяви гр. Борутіна Олега Петровича, жителя с. Зносичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул. Медова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

13.Розгляд заяви гр. Власюк Катерини Петрівни, жительки с. Зносичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі вул.Дружби

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

14.Розгляд заяви гр. Малаш Віри Валентинівни, жительки с. Немовичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,1500 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Грушевського.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

15.Розгляд заяви гр. Данильченко Олени Петрівни, жительки с. Зносичі про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), загальною площею 0,2500 га, яка розташована в с. Зносичі  вул. І.Франка.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

16.Про розгляд заяви гр. Фесовець Галини Петрівни, жительки с. Немовичі, про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,1156 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Садова.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

17.Про розгляд заяви гр. Горбатюк Надії Іванівни, жителя м.Рівне, про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва загальною площею 0,1200 га, яка розташована в с. Немовичі вул.Михнівка.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

18.Про розгляд заяви гр. Данильченко Федора Івановича жителя с.Немовичі, який просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в селі Немовичі вул. Терешкової, 43.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

19.Про розгляд заяви гр. Горбатюк Надії Іванівни жителя м.Рівне, яка просить надати дозвіл на складання технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,2500 га, в селі Немовичі вул. Михнівка, 53.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

20.Про розгляд заяви гр. Данильченко Лариси Іванівни , жительки с. Немовичі, про надання дозволу на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,1223 га, яка розташована в с. Немовичі, вул. Захисників України.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

21.Розгляд заяви гр. Копищик Ганни Семенівни, жительки с. Немовичі про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельної частки (пай), загальною площею 1.95 га.

Рілля                масив № 68              ділянка № 62                              площа 0.95 га

Сінокіс             масив № 40-43        ділянка №191                             площа 0.38 га

Пасовища        масив №50-64         ділянка №407                             площа 0,62 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

22.Про розгляд заяви гр. Мельник Володимира Павловича, жительки м.Сарни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства земельна частка (пай), загальною площею 4.4293 га:

Площа 1.9380 га                  кадастровий номер 5625485400:05:003:0015

Площею 0, 9690 га              кадастровий номер 5625485400:06:002:0191

Площею 1.5303 га               кадастровий номер 5625485400:06:002:0542

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

23. Про розгляд відношення ТОВ «Діброва-Агро» про передачу в оренду на 10 років земельні ділянки орієнтовною площею 10.444 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

24. Про розгляд відношення Підприєства організації громадян «Журавушка» про передачу в оренду на 10 років земельні ділянки орієнтовною площею 8.58 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

25. Затвердження протоколу засідання постійної комісії сільської ради з питань сільського господарства,земельних відносин,екології та охорони навколишнього середовища щодо погодження технічної документації із землеустрою гр. Кардаш Любові Іванівни,  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) площею 0,1594 га, в селі Немовичі вул. Гагаріна, 12 без підпису суміжного землекористувача.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

26.Розгляд клопотання голови Немовицької сільської ради щодо скасування рішень сесій Немовицької  сільської ради    № 760 від 15 листопада 2018 року, про надання дозволу Немовицькій сільській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 0.06 га. в комунальну власність  для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров я та соціальної допомоги в с. Немовичі по вул. Островського.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

27.Розгляд клопотання голови Немовицької сільської ради про надання дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в постійне користування Немовицькій сільській раді для будівництва та обслуговування будівель  органів державної влади та місцевого самоврядування в с. Немовичі по вул. Осторвського,15, площею 0,0580 га.

                         Інформує: Савчин В. М. - сільський голова

 

Сільський глова                                                                               Віктор САВЧИН

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь