A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відзначили День працівників сільського господарства

Дата: 18.11.2019 13:04
Кількість переглядів: 901

Починаючи з 15 по 17 листопада в Немовицькій об’єднаній громаді відбулися заходи з вшанування тих, хто, не покладаючи рук, працює у полі, чесною самовідданою працею  творить найдорожче – хліб. Хто взяв на себе найважчу і найважливішу роботу – працювати на землі і годувати країну, примножувати її славу і добробут. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави.

День працівників сільського господарства – це свято, яке традиційно підсумовує копітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

На святкування були запрошені ветерани праці, хлібороби, механізатори, тваринники, фермери, працівники сільського господарства, всі, хто своєю невтомною працею забезпечують розвиток сільського господарства краю.

У заходах взяли участь голова сільської ради, старости сіл, учні та працівники шкіл і будинків культури, а також представники сільськогосподарської галузі.

Учасники заходів висловлювали щиру вдячність хліборобам, механізаторам, тваринникам, спеціалістам, керівникам господарств та всім тим, хто щоденно своєю сумлінною працею забезпечує населення продуктами харчування.

Упродовж заходів співочі та танцювальні колективи закладів освіти та учасники художньої самодіяльності Будинків культури дарували присутнім музичні вітання та радісний настрій. У залах панувала по-справжньому святкова й доброзичлива атмосфера.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь