A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новосілля зносицьких школярів

Дата: 18.11.2019 11:38
Кількість переглядів: 1118

Фото без опису

У всього, що будується чи змінюється, має бути план, орієнтир для подальшого руху, інакше результат передбачити дуже складно. 21 червня  2018 року в Немовицькій сільській раді вперше відбувся виїзний День депутата, метою якого було вивчення депутатами проблем сіл Тинне та Зносичі, а також ознайомлення із об’єктами соціальної сфери та інфраструктури, що входять до складу громади. І по завершенню цього дня сільський голова Віктор Савчин прийняв рішення, яке було підтримане депутатами сільської ради щодо раціонального використання Зносицького будинку культури і переведення початкової ланки Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст. з орендованого приміщення дитячого садочка.

З липня місяця 2019 року уже розпочалися ремонтні роботи з переобладнання приміщення, і ось 15 листопада 2019 року уже записане в історію села Зносичі. Адже саме цього дня відбулося довгоочікуване відкриття початкової школи в модернізованому приміщені другого поверху Зносицького будинку культури.

Як результат об’єднання громади, злагодженої спільної праці, сьогодні діти здобуватимуть знання у комфортних теплих класах, з усім необхідним сучасним обладнанням і найголовніше, навчання стане однозмінним, а це, сподіваємось, підвищить якість сільської освіти.

На відкриття завітали Немовицький сільський голова Віктор Савчин, староста села Зносичі Олександр Кичан, начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Людмила Макриця, настоятель Свято-Георгіївського храму отець Анатолій, директори шкіл Немовицької сільської ради, депутати, члени виконкому та учні школи.

Сільський голова Віктор Савчин подякував усім хто долучився до доброї справи. Це і будівельній компанії «ЗАХІДБУДГАРАНТ» під керівництвом Сяського Богдана, місцевому підприємцю Віктору Ковпаку, педагогічному колективу Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст., батькам та всім небайдужим зносичанам.

Заповнене подвір’я стало найкращим доказом того, що у селі справді свято, і на цю подію тут чекали із нетерпінням. Атмосфера родинного затишку, радості об’єднувала усіх присутніх від початку і до завершення урочистостей, після яких усі присутні мали змогу оглянути приміщення школи, ознайомитись із облаштуванням класних кімнат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь