Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новосілля зносицьких школярів

Дата: 18.11.2019 11:38
Кількість переглядів: 1151

Фото без опису

У всього, що будується чи змінюється, має бути план, орієнтир для подальшого руху, інакше результат передбачити дуже складно. 21 червня  2018 року в Немовицькій сільській раді вперше відбувся виїзний День депутата, метою якого було вивчення депутатами проблем сіл Тинне та Зносичі, а також ознайомлення із об’єктами соціальної сфери та інфраструктури, що входять до складу громади. І по завершенню цього дня сільський голова Віктор Савчин прийняв рішення, яке було підтримане депутатами сільської ради щодо раціонального використання Зносицького будинку культури і переведення початкової ланки Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст. з орендованого приміщення дитячого садочка.

З липня місяця 2019 року уже розпочалися ремонтні роботи з переобладнання приміщення, і ось 15 листопада 2019 року уже записане в історію села Зносичі. Адже саме цього дня відбулося довгоочікуване відкриття початкової школи в модернізованому приміщені другого поверху Зносицького будинку культури.

Як результат об’єднання громади, злагодженої спільної праці, сьогодні діти здобуватимуть знання у комфортних теплих класах, з усім необхідним сучасним обладнанням і найголовніше, навчання стане однозмінним, а це, сподіваємось, підвищить якість сільської освіти.

На відкриття завітали Немовицький сільський голова Віктор Савчин, староста села Зносичі Олександр Кичан, начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Людмила Макриця, настоятель Свято-Георгіївського храму отець Анатолій, директори шкіл Немовицької сільської ради, депутати, члени виконкому та учні школи.

Сільський голова Віктор Савчин подякував усім хто долучився до доброї справи. Це і будівельній компанії «ЗАХІДБУДГАРАНТ» під керівництвом Сяського Богдана, місцевому підприємцю Віктору Ковпаку, педагогічному колективу Зносицької ЗОШ І-ІІІ ст., батькам та всім небайдужим зносичанам.

Заповнене подвір’я стало найкращим доказом того, що у селі справді свято, і на цю подію тут чекали із нетерпінням. Атмосфера родинного затишку, радості об’єднувала усіх присутніх від початку і до завершення урочистостей, після яких усі присутні мали змогу оглянути приміщення школи, ознайомитись із облаштуванням класних кімнат.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь