Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

З нагоди професійного свята

Дата: 14.11.2019 14:25
Кількість переглядів: 613

Фото без опису

Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є базовим у нашій громаді, в якому працюють дбайливі господарі. Тож напередодні свята щиро вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Це свято усіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

Щиро бажаємо Вам щастя, здоров’я, добробуту, невичерпної снаги та подальших успіхів в ім’я розквіту України та Немовицької об’єднаної територіальної громади!

Нехай у життя кожного з Вас приходить безмежне щастя, всеосяжна любов, достаток і благополуччя!

До привітань з нагоди свята можуть долучитися усі жителі громади, адже 16 листопада о 15.00 год. в Зносицькому будинку культури та 17 листопада о 13.00 год. в Тинненському будинку культури відбудуться святкові концерти за участю аматорів сцени.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь