A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

9 ЛИСТОПАДА - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Дата: 08.11.2019 16:59
Кількість переглядів: 619

Відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості.

Без традиції нема культури, без культури нема нації.

Українська культура розкриває нашу сутність та учить нас бути українцями.

Працівники культурно-мистецьких установ та бібліотек, керівники народних творчих колективів, учасники аматорських об’єднань, художньої самодіяльності – всі вони дарують людям радість і гарний настрій, вірним служінням мистецтву наповнюють незабутніми враженнями будь-який день нашого життя. Завдяки їхній праці, енергії створюються літературні і живописні твори, звучать українські пісні і вірші, проводяться виставки та свята, живуть прекрасні народні традиції, розквітають нові таланти.

І напередодні Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в Немовицькому будинку культури відбувся святковий захід. Вдячність і шану працівникам галузі культури та талановитим митцям, які прославляють нашу Немовицьку ОТГ, висловили заступник сільського голови Олександр Шмалюх, начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Людмила Макриця та директор Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. Оксана Зубчинська.

Гарного настрою усім присутнім на святкуванні додала концертна програма, яку підготував колектив Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. А завершилося свято приємним спілкуванням за солодким столом.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь