Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Значення біблії в житті людини

Дата: 11.04.2019 09:37
Кількість переглядів: 34158

           Фото без опису

     Біблія розкриває правду про Бога, вказує шлях до вічного життя, пояснює вічні проблеми гріха і страждань. Наше розуміння Слова Божого впливає на наші взаємини з Ним, а також на всі інші сфери нашого життя.

    Біблія - це священна книга, у якій записано Божі одкровення для людини, отримані протягом багатьох тисячоліть. Вона дає нам заспокоєння в горі, рішення життєвих проблем, осуд гріха і духовну зрілість, яка так необхідна для подолання наших труднощів.

     Дуже важливо, щоб Біблія мала авторитет у житті людини. З метою підвищення інтересу школярів до вивчення Біблії, виховання духовно-багатої та національно-свідомої особистості 6 квітня 2019 року відбувся обласний етап учнівської олімпіади «Знавці Біблії». Учениця 6 класу Немовицької ЗОШ І-ІІІ ст. Гроц Ольга приймала участь у цій олімпіаді і зайняла почесне ІІ місце. Вітаємо Ольгу з хорошим результатом. Дякуємо за старання та знання! Бажаємо й надалі вивчати Біблію та зростати у Божій благодаті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь