A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання Ради старшокласників Немовицької сільської ради

Дата: 11.01.2019 14:30
Кількість переглядів: 987

Фото без описуФото без опису

     10 січня 2018 року в Немовицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання Ради старшокласників "Лідер" Немовицької сільської ради, на яке були запрошені сільський голова Савчин В. М., начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Макриця Л.І., спеціаліст з інвестицій та економіки Немовицької сільської ради М’якішев І.Ф. члени батьківської ради, заступники директорів з виховної роботи та педагоги – організатори закладів загальної середньої освіти Немовицької сільської ради.

  Розпочалося засідання з виступу спеціаліста з інвестицій та економіки Немовицької сільської ради М’якішева І.Ф., який розкрив перед учнями перспективи співпраці органів місцевого та учнівського самоврядування.

   Основною метою засідання було проведення виборів голови Ради старшокласників, на якому були представлені передвиборчі програми шістьох кандидатів, а саме: Ветрової Віталіни - Зносицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Корінця Владислава та Жмурак Софії Тинненська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кичан Софії, Мички ВадимаПецькової Дар’ї - Немовицька ЗОШ І-ІІІ ступенів. Кожна із презентованих кандидатами программістила цікаві ідеї та пропозиції, але й мали дещо спільне. Всі старшокласники у своїх передвиборчих програмах акцентували увагу на необхідності підвищення ефективності роботи з популяризації серед жителів громади здорового способу життя, організації змістовного дозвілля та роботи зі збереження довкілля.

     Вибори голови проводилися шляхом таємного голосування. У виборах голови Ради старшокласників Немовицької сільської ради взяли участь не лише учні, а й гості засідання. За результатами голосування перемогу отримала учениця Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Ветрова Віталіна. Новообраного голову привітали та нагородили пам’ятним подарунком сільський голова Савчин Віктор Макарович, начальник відділу освіти, культури та з питань сім’ї, молоді та спорту Макриця Людмила Іванівна.

   Окрім того, було обрано голову батьківської ради. Нею стала керівник батьківського комітету 11 класу Зносицької ЗОШ I-III ст. Самойлюк Ніна Адамівна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь