A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Підсумки організації оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році

Дата: 16.11.2018 11:03
Кількість переглядів: 693

 

        Організація оздоровлення та відпочинку дітей у 2018 році здійснювалась  відповідно до «Програми оздоровлення та відпочинку дітей Немовицької сільської ради на період до 2022 року», затвердженої рішенням Немовицької сільської ради від 19.04.2018 року за №462. Відповідальним виконавцем програми в Немовицькій сільській раді виступав відділ освіти, культури та з питань сім'ї, молоді та спорту.

      Згідно укладених договорів між Немовицькою сільської радою, Управлінням у справах молоді та спорту Рівненської ОДА та КЗ «Рівненський обласний центр організації оздоровлення та формування здорового способу життя дітей та молоді» Рівненської обласної ради, шляхом співфінансування місцевого та обласного бюджетів було організовано оздоровлення дітей нашої громади. Загальна сума фінансування на оздоровлення, в  2018 році, становила 114 тис. 300 грн. Також були укладені договори про порядок підбору та організацію направлення дітей на оздоровлення і відпочинок до державних підприємств України «МДЦ «Артек» Київської обл. та «Українського дитячого центр у «Молода гвардія» м.Одеса. Путівками були забезпечені діти віком від 7 до 18 років включно, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

      Протягом  2018 року 41 дитина нашої громади була  направлена на оздоровлення в різні оздоровчі  заклади, з  них 22 путівки було придбано шляхом надання грошової допомоги у розмірі повної вартості  путівки, до профспілкового підприємства «Санаторій Горинь» смт. Степань Сарненського району,  9 дітей оздоровилось в ДП України «Український дитячий центр «Молода Гвардія» м.Одеса, 10 дітей у «Міжнародному дитячому центрі «Артек» Київської обл. за рахунок бюджетних коштів. Такі путівки надаються безоплатно або з частковою доплатою в розмірі 20, 30 чи 50 % вартості путівки, яка вноситься батьками (особами, які їх замінюють). В розрізі між селами Немовицької ОТГ було оздоровлено 15 дітей з с.Зносичі, 14 дітей – с.Тинне, 11 дітей - с.Немовичі та одна дитина з с.Катеринівка. В розрізі по категоріях було оздоровлено 33 дитини з багатодітних сімей, 4 – з малозабезпечених, 2 дитини з особливими потребами, 1 – талановита та обдарована (призер обласних змагань, конкурсів) та 1 дитина позбавлена батьківського піклування.

     Також в нашій громаді не залишились без уваги діти, які не були охоплені оздоровленням. Так в с.Тинне та с.Немовичі за період червень – серпень було організовано три християнський табори, де відпочило понад 900 дітей. Основними організаторами та меценатами виступили Церква Християн віри Євангельської та благодійних фонд «Мир». За час робити цих таборів діти мали можливість урізноманітнити своє дозвілля активними іграми, пізнанням християнської етики та вивченням Біблії.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь