A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Заходи до Дня Державного Прапора та 27-річниці Незалежності України

Дата: 24.08.2018 14:56
Кількість переглядів: 819

Фото без опису

23 серпня в Будинку культури села Немовичі відбулись урочисті заходи до Дня Державного Прапора та 27-річниці Незалежності України.

 

Голова Немовицької об’єднаної громади Савчин Віктор Макарович, староста с. Зносичі Кичан Олександр Іванович і староста с.Тинне Трохимець Олександр Петрович привітали всіх присутніх зі святом та побажали жителям нашої громади і всім українцям миру, добра та благополуччя.

 

Особливого вітання був удостоєний ровесник нашої Незалежної України – житель села Тинне Омельковець Андрій Вікторович, який народивсь 24 серпня 1991 року! Йому був вручений цінний подарунок.

 

Творчі колективи та солісти аматорської самодіяльності клубних установ громади представили вітальні композиції про нашу Батьківщину. Присутнім була презентована виставка вишивки від народних умільців Зносич і Тинниго.

 

Під час заходу були відзначені наші земляки – учасники бойових дій на сході України. Від їх імені було надано слово Котку Миколі Івановичу, якого голова  громади привітав квітами. Крім того, хвилиною мовчання була вшанована пам'ять всіх солдатів, які загинули на війні, захищаючи нас і незалежність нашої держави, і які назавжди залишаться героями.

 

Більше фото >>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь