A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Гід з державних послуг

Держпослуги на Гіді, що необхідно для перетину кордону?

Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Тут усе, що пов’язано з паспортом: Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон Одночасне оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта Тут усе, що пов’язано з ПМЖ:

15:53 21.06.2022

Необхідні для оподаткування держпослуги — на Гіді

Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 

14:20 15.06.2022

Держпослуги, що актуальні під час повномасштабної війни на Гіді

Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг.  Для вашої зручності зібрали добірку актуальних послуг.

12:11 03.06.2022

Як оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї?

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 

11:56 23.02.2022

Послуги для аграріїв на Гіді з держпослуг

Плануєте зайнятись сільськогосподарською діяльністю? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити. Підготували для вас добірку послуг для аграріїв на Гіді. 

16:36 10.02.2022

Земельні послуги на Гіді з державних послуг

Плануєте зареєструвати земельну ділянку, затвердити проєкт землеустрою або внести відомості про межі частини ділянки до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг підкаже як та за який час це можна зробити.  Для вашої зручності підготували добірку земельних дозвільних послуг на Гіді.

17:05 31.01.2022

Паспортні послуги на Гіді з державних послуг

Бажаєте обміняти старий паспорт на ID, оформити біометричний для виїзду за кордон або відновити у зв’язку з втратою? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити, за який час та які документи із собою взяти.  Зібрали для вас добірку послуг паспортного столу на Гіді.

15:46 25.01.2022

Послуги, пов’язані з працевлаштуванням на Гіді

Як отримати допомогу з безробіття? Чи можна влаштувати на роботу іноземця або людину без громадянства? Скільки часу знадобиться, щоб перереєструватися в центрі зайнятості?  Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку найпопулярніших держпослуг, пов’язаних із працевлаштуванням.

15:01 10.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь