A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Повторне повідомлення про громадське слухання проекту містобудівної документації

Дата: 20.04.2023 14:05
Кількість переглядів: 138

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, відповідно до ст. 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України №555 від 25 травня 2011 року Немовицька сільська рада повідомляє про початок процедури громадського обговорення проекту внесення змін до містобудівної документації «Детальний план території індивідуальної житлової забудови «Придорожній» для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель (садибна забудова) в  селі Немовичі Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області».
Мета розроблення: уточнення функціонального призначення території, цільового призначення земельних ділянок та містобудівних умов та обмежень.
Підстава для розроблення: Рішення Немовицької сільської ради № 1273 від 22 листопада 2022 року «Про надання дозволу на внесення змін в «Детальний план території індивідуальної житлової забудови «Придорожній»».
Замовник: Немовицька сільська рада Сарненського району Рівненської області Розробник: ФОП Семенюк Р.В. – архітектор.
З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Немовицької сільської ради: понеділок - п’ятниця з 09.30-13.00 до 14.00-17.00 та на сайті «Немовицька громада».
Відповідальні за організацію розгляду пропозицій:
Семенюк Роман Віталійович – розробник документації, архітектор – 0672540397;
Телетьон Наталія Володимирівна – спеціаліст відділу земельних відносин Немовицької сільської ради - (03655)97-2-20,
Кичан Олександр Іванович - спеціаліст відділу земельних відносин Немовицької сільської ради - (03655)97-2-20.
Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 22 квітня 2023 року за адресою: с. Немовичі, вул. Центральна, 4, адмін. приміщення сільської ради.
Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та  по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.
Громадські слухання  містобудівної документації – детального плану території будуть проводитися 27 квітня 2023 року о 10.00 год. за адресою с. Немовичі, вул. Центральна, 6 Сарненського району Рівненської області в приміщенні Будинку культури.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь