A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ відбувся у Зносицькому ліцеї

Дата: 06.04.2023 16:55
Кількість переглядів: 223

Фото без опису

   Щодня на варті нашого спокою, на варті добра, справедливості та мирного неба не лише над Україною, а й над всім цивілізованим світом стоять наші ЗАХИСНИКИ. Ми дякуємо їм кожного дня за те, що маємо можливість прокидатися, за можливість втілювати плани у життя, але в наш час важливо бути не тільки вдячним, а ще й підтримувати наших хоробрих воїнів.

   31 березня у Зносицькому ліцеї відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Подія відбулася в укритті. Організували добру справу спільними зусиллями вчителі, учні й батьки. Вони й виступили у ролі продавців та покупців. Серед запропонованого асортименту смаколиків були власноруч з любов’ю приготовлені тістечка, кекси, торти, цукерки, печиво та інші ласощі за символічну плату. Усі присутні мали змогу пригоститися гарячими напоями, які організували члени учнівського самоврядування. Щоб доброчинні торги проходили активніше у залі звучали сучасні українські патріотичні пісні. Атмосфера ярмарку зачаровувала, адже всі відчули особливе піднесення, розуміючи, що таким чином надають посильну допомогу тим, хто захищає наше життя.

   У підсумку благодійного ярмарку вдалося зібрати 17 835 тис.грн, які будуть передані волонтерам для потреб Збройних Сил України.

   Дякуємо кожному хто долучився до благодійної справи та підтримав наших ЗАХИСНИКІВ! Разом до ПЕРЕМОГИ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь