A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці села Немовичі Немовицької сільської територіальної громади

Дата: 24.03.2023 15:02
Кількість переглядів: 87

Немовицька сільська рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці села Немовичі Немовицької сільської ради в зв’язку із надходженням відповідної пропозиції до сільської ради.

Організатор громадського обговорення – Немовицька сільська рада Сарненського району Рівненської області.

Громадське обговорення проводиться Немовицькою сільською радою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Пропонується перейменувати вулицю Терешкової в селі Немовичі на вулицю Святослава Токарчука на честь загиблого воїна Святослава Ігоровича Токарчука, який віддав своє життя за незалежність України. З початком повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. В січні 2023 року став пліч-о-пліч з побратимами на захист рідної землі під Бахмутом у складі 128-мої окремої гірсько-штурмової бригади. 11 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання героїчно загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу.

Обговорення проводиться за ініціативи жительки села Немовичі.

Обговорення проводиться у формі електронних консультацій з використанням офіційного веб-сайту Немовицької сільської ради та соціальних мереж протягом 2-х місяців з 24 березня 2023 року по 24 травня 2023 року включно.

Пропозиції (зауваження) можна подати протягом 2-х місяців у письмовій формі із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, шляхом надсилання листів на поштову адресу: 34540, Рівненська область, Сарненський район, с. Немовичі, вул.. Центральна, 4; на електронну адресу: nemovychi_investycij@ukr.net

чи усній на особистому прийомі за адресою: 34540, Рівненська область, Сарненський район, с. Немовичі, вул.. Центральна, 4.

Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесене на громадське обговорення можна отримати звернувшись на електронну адресу:  nemovychi_investycij@ukr.net

або зателефонувавши за номером +380503393340.

Відповідальна особа за проведення обговорення Ольга КРАТ – головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені 25 травня 2023 року на офіційному веб-сайті Немовицької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь