A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Привітання Немовицького сільського голови Олександра ТРОХИМЦЯ з прийдешнім 2023 Новим роком!

Дата: 30.12.2022 09:53
Кількість переглядів: 158

               

Новорічно-різдвяні свята – це улюблені й радісні дні, наповнені вірою в перемогу добра над злом, світла над темрявою, любов’ю, надією, спільною радістю і сподіваннями на краще життя та мир. Новорічно-різдвяні свята – це нові надії та сподівання, нові життєві задуми та мрії. У ці дні ми плануємо прийдешнє і підсумовуємо зроблене.

Озирнувшись назад можемо стверджувати, що 2022 рік не пройшов марно, він був насичений різноманітними подіями, напруженою працею, глибоким змістом та успіхами. Він подарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемог і досягнень, нового професійного і життєвого досвіду, уроків мужності і боротьби.

На порозі Новий рік – світле свято, яке українці звикли зустрічати в колі рідних і друзів. Рік, що минає, став часом складних випробувань та викликів, але ми зберегли найголовніше – світло наших сердець, єдність, добро та любов. Саме це дарує нам віру у Перемогу, віру у себе, у те, що ми відбудуємо нашу країну ще прекраснішою та сильнішою!

Тож сьогодні, від щирого серця, хочу побажати, щоб родини, яких розлучила війна, знову об’єдналися. Щоб кожен українець мав можливість працювати на своїй землі, вирощувати свій врожай та збирати усю родину за спільним багатим столом! Хочеться, щоб наступний 2023 рік став для нас переможним. Кожен з нас є прикладом незламності, патріотизму та сили українського духу. Ми продовжуємо пліч-о-пліч долати важкі часи і вдячні вам за те, що крокуєте разом з нами. З нетерпінням чекаємо, коли наше небо стане безпечним, захисники повернуться додому, а слово «блекаут» назавжди зникло з новин про Україну. Бажаю радісних новин, сміливих та добрих вчинків, міцного здоров'я. Нехай з вами завжди буде родинне тепло, енергія та натхнення!

Віримо, що прийдешній рік виправдає наші найсміливіші сподівання і принесе Мир і Перемогу у кожну домівку!

  Безпечних та спокійних свят!

  З прийдешнім Новим Роком!!!

 

                   

                                                                    З повагою               

Немовицький сільський голова                                      Олександр ТРОХИМЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь