A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ПРИВІТАННЯ ОЛЕКСАНДРА ПЕТРОВИЧА ТРОХИМЦЯ З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ

Дата: 23.12.2022 15:33
Кількість переглядів: 123

                                 

Незважаючи на сумні події в нашій державі, коли український народ боронить цілісність та незалежність своєї Батьківщини, ми святкуємо Христове Різдво – величне торжество всього християнства. Це свято, яке символізує початок, любов та надію, адже саме в різдвяний час відбуваються дива та здійснюються омріяні бажання.

Різдво Христове цьогоріч ми зустрічаємо не лише з радістю, але й з тривогою в душі. Радісна новина – бо Різдво Христове приходить у наші оселі, але повномасштабна кровопролитна війна московії проти України, яка триває з 2014-го року, тривожить наші серця. Віримо, що невдовзі обов’язково відсвяткуємо всі свята разом в теплому родинному колі.

Тож нехай цьогорічне Різдво принесе нашій країні Перемогу, знищить все зло! Щоб Господня сила та опіка були завжди поряд, зміцнювали нашу віру, розтоплювали наші серця, давали нам впевненість робити успішні кроки! Бажаю, щоб у ваших родинах завжди горів вогник кохання, потріскували вуглинки радості, стіл повнився смачними стравами і панувала атмосфера взаєморозуміння, поваги та міцної підтримки! Нехай Господь почує всі наші молитви, відкриє перед нами нові дороги та можливості, благословить нас на добробут, довголіття та щастя! Особливо в ці святкові дні наші думки та молитви линуть за наших мужніх воїнів, які боронять нашу землю, захищають мир і спокій наших осель. Ми співчуваємо всім, хто втратив своїх рідних, – наших Героїв, і запевняємо, що вони назавжди залишаться у пам’яті та історії нашого народу.

Нехай всі образи, негаразди та непорозуміння лишаються в 2022 році. Бажаю єдності, миру і швидкої Перемоги! Щасливого Нового року!

Христос народився! Славімо Його!

 

З повагою

 

                    Немовицький сільський голова                                       Олександр ТРОХИМЕЦЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь