A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицьку громаду відвідав голова Сарненської районної військової адміністрації

Дата: 15.06.2022 09:41
Кількість переглядів: 338

14.06.2022 року до Немовицької сільської ради завітав голова Сарненської районної військової  адміністрації Олександр КОХАН, який відвідав волонтерські центри, підвальні приміщення освітніх закладів та одне із потужних сільськогосподарських підприємств нашої громади.

 

Олександр КОХАН зауважив: «Сьогодні нам важливо підтримувати роботу підприємств, адже в першу чергу – це підтримка нашої країни».

 

Обговорили низку питань, що стосувалися   людей, які звикли жити заради суспільного добра, які намагаються своїми благородними вчинками змінити життя на краще; тих, хто заради спасіння чужого життя ризикує власним, не чекаючи за це ні моральної, ні, тим паче, матеріальної винагороди. Таких людей в нашій територіальній громаді є чимало. 

 

Добрим прикладом згуртованості навколо патріотичної ідеї, організованості та налагодження взаємодії, є дружня співпраця вірян усіх конфесій, освітян і просто тих громадян, кому не байдужа доля нашої батьківщини.

 

Волонтери надзвичайно важливі для суспільства. Неможливо уявити  сучасний світ без волонтерів та їхньої діяльності.  Бути волонтером -  це не тільки поклик душі і спосіб життя, але й насущна вимога  сьогодення.

 

Вкотре дякуємо за щоденну та клопітку працю кожному хто долучився та долучається до волонтерської роботи. Дякуємо вам за те, що ви забезпечуєте надійний тил. Ми віримо у Перемогу! Перемога буде за нами!

 

Фото без опису  Фото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь