A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбулися святкові концерти з нагоди Міжнародного жіночого дня

Дата: 09.03.2021 15:03
Кількість переглядів: 978

Фото без опису

За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

Саме тому, напередодні 8 Березня, в будинках культури Немовицької сільської ради відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня.

У залах будинків культури зібрались представниці прекрасної половини людства, щоб почути теплі та щирі слова привітань. А їх і справді в цей день лунало зі сцени чимало.

Представниць прекрасної половини людства привітали зі святом голова Немовицької сільської ради Олександр Трохимець, його заступник – Сергій Мичка, секретар – Микола Колядко, старости сіл Тинне та Зносичі – Олександр Омельковець і Галина Барановська.

Виступаючі висловили вдячність жінкам за їх мудрість, самовіддачу на роботі і вдома та побажали міцного здоров’я, жіночого щастя, сімейного благополуччя й віри в краще майбутнє.

Завдяки працівникам закладів культури, освіти та учасникам художньої самодіяльності святкові концерти пройшли у доброзичливій атмосфері, що сприяло гарному настрою та позитивним емоціям.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь